Itterbeek

Kleinveldweg

Vanaf
€469.856

Adres
Kleinveldweg 7 - 1701 Itterbeek


  • Halfopen woning
  • Strak-eigentijdse architectuur
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Ideale ligging voor gezinnen

Puur en strak lijnenspel voor een warme thuis!

In het rustige Itterbeek, langs de Kleinveldweg, biedt Unicas voor u deze halfopen woning aan in een strak-eigentijdse architectuur. Het pure lijnenspel in combinatie met smaakvol aangebrachte accenten in gelakt metaal, maken van deze woningen architecturale pareltjes. Kom en ontdek de magie van Itterbeek en ervaar een leven vol voldoening en harmonie te midden van de prachtige natuur en de warmte van de lokale gemeenschap.

Maar naast de esthetiek blinken deze woningen uit door hun energetische prestaties. Immers, voor Unicas zijn energiezuinigheid en duurzaamheid  geen holle begrippen. Een verzorgde uitvoering van de isolatie en de in basis voorziene zonnepanelen zorgen voor een EPB score die ver onder de gangbare norm ligt. Omwille van hun ligging, vormen deze woningen een ideale uitvalsbasis naar Dilbeek, Brussel of verder. Met scholen, winkels en recreatiemogelijkheden binnen handbereik is Itterbeek perfect gelegen om wonen, werken en een harmonieus gezinsleven met elkaar in balans te brengen. Klik gerust door naar de plannen van deze schitterende woning die een ruime garage, inkom, eetkamer, keuken, salon, drie slaapkamers, één badkamer en twee toiletten omvat.

Bekijk woningenBepaal jouw eigen stijl

Op deze verkaveling bouwt Unicas geheel naar jouw smaak.

Ontdek onze inspiratiewoningen

Carl De Beule
Nadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir, Kati De Ro, Nadine Plas & Carl De Beule

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 1 Woning beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Lot 1
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Lot 1 Halfopen bebouwing
Woonopp. van 140 m2
Grondopp. van 385 m2
€ 469.856 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Welkom in Itterbeek, een betoverend dorp dat u zal verrassen met zijn charmante karakter en prachtige omgeving. Gelegen in het hart van België, biedt Itterbeek een idyllische mix van landelijke schoonheid en moderne voorzieningen, waardoor het de ideale plek is om te wonen, te ontspannen en te genieten van het leven.

  • Weelderige groene velden
  • Bloeiende gemeenschap die warmte en gastvrijheid uitstraalt
  • Vlotte verbinding richting Brussel

Interesse?
Neem nu contact op

Inspiratiewoningen voor deze verkaveling

Op deze verkaveling bouw je geheel volgens jouw wensen. Samen met onze architect & bouw-experts tekenen we jouw droomwoning. Laat je alvast inspireren door onze voorbeeldwoningen.


Carl De Beule
Nadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Samen de mogelijkheden bekijken?

Luc De Puysseleir, Kati De Ro, Nadine Plas & Carl De Beule

0488 300 301 Neem nu contact op