Anderlecht

Lenniksebaan FII

Vanaf
€213.843

Adres
Lenniksebaan 36 - 1070 Anderlecht


  • Warmtepomp L-W 
  • Vloerverwarming
  • Divers aanbod van studio tot drieslaapkamerappartement
  • Ondergrondse parkeerplaatsen & bergingen

Ontdek een oase van comfort en duurzaamheid langs de befaamde Lenniksebaan te Anderlecht, waar een gloednieuw nieuwbouwproject op het punt staat de skyline te transformeren. Dit project biedt een scala aan woonmogelijkheden, variërend van stijlvolle studio's tot ruime 3-slaapkamerappartementen, perfect ontworpen om aan al uw wensen te voldoen.

De kern van onze visie is duurzaamheid, en daarom zijn alle woningen uitgerust met geavanceerde warmtepomp lucht-water systemen en fotovoltaïsche zonnepanelen. Hierdoor geniet u niet alleen van een optimaal binnenklimaat, maar draagt u ook bij aan een groenere toekomst. Verlaat de traditionele verwarmingsmethoden en omarm een milieuvriendelijke benadering van wonen.

Het project straalt hedendaagse architectuur uit, gehuld in een modern jasje dat naadloos opgaat in de omgeving. Elk appartement is doordacht ontworpen met een focus op functionaliteit en esthetiek. De grote raampartijen laten overvloedig natuurlijk licht binnenstromen, waardoor een open en luchtige sfeer ontstaat.

Voor het gemak van onze bewoners biedt het project ondergronds parkeren, waardoor het straatbeeld vrij blijft van auto's en u geniet van een rustige en groene omgeving. De ruime parkeergelegenheid is ontworpen met oog voor detail en veiligheid, waardoor u met een gerust hart uw auto kunt parkeren.

Beleef het beste van zowel stedelijk wonen als natuurlijke schoonheid op deze uitstekende locatie. Ontdek het ultieme comfort in combinatie met een ecologisch verantwoorde levensstijl. Wacht niet langer en maak deel uit van dit baanbrekende project, waar wonen een nieuwe dimensie krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe dit nieuwbouwproject uw woondromen werkelijkheid kan maken.

 

Bekijk appartementenNadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir
Koen Heysselaer

Contacteer ons

Koen Heysselaer, Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op

Ontdek dit project


Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
APP. 0.2 Gelijkvloers
Aantal slaapkamers: 1
€ 276.500 *
APP 1.1 1ste verdieping
Aantal slaapkamers: 1
€ 243.645 *
APP 1.2 1ste verdieping
Aantal slaapkamers: 2
€ 288.820 *
APP 1.3 1ste verdieping
Aantal slaapkamers: 2
€ 309.088 *
APP 2.1 2de verdieping
Aantal slaapkamers: 1
€ 242.757 *
APP 2.2 2de verdieping
Aantal slaapkamers: 2
€ 293.669 *
APP 2.3 2de verdieping
Aantal slaapkamers: 2
€ 294.968 *
APP 3.1 3de verdieping
Aantal slaapkamers: 1
€ 213.843 *
APP 3.2 3de verdieping
Aantal slaapkamers: 2
€ 316.709 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Wonen langs de Lenniksebaan in Anderlecht biedt een aangename leefomgeving met een mix van rust en voorzieningen, waardoor het een ideale woonlocatie is:

  • Groene omgeving: De Lenniksebaan wordt omgeven door prachtige groene zones en parken, waaronder het Scheutbospark. Bewoners kunnen genieten van ontspannende wandelingen en een adembenemend uitzicht.
  • Goede bereikbaarheid: De centrale ligging van de Lenniksebaan zorgt voor uitstekende bereikbaarheid. Met diverse openbaar vervoersmogelijkheden en nabijheid van belangrijke verbindingswegen is het gemakkelijk om de rest van Brussel te verkennen.
  • Voorzieningen in de buurt: Langs de Lenniksebaan bevinden zich diverse winkels, restaurants en andere voorzieningen. Bewoners profiteren van het gemak van nabijgelegen winkelstraten en eetgelegenheden, waardoor het dagelijkse leven comfortabel en plezierig is.

Interesse?
Neem nu contact op