Leerbeek

Hortus Verde

Vanaf
€381.000

Adres
Heideblik - Leerbeek


  • Warmtepomp & zonnepanelen inbegrepen
  • Energiezuinig wonen
  • Nieuwste technieken
  • Betaalbaar nieuwbouwwonen

Eigentijds wonen in het landelijke Gooik

In Leerbeek, een rustige deelgemeente van Gooik, realiseert Unicas drie moderne woningen in strak-eigentijdse architectuur.

Dit unieke woonproject bestaat uit 3 ééngezinswoningen, in halfopen en gesloten verband. Hoewel Unicas zorgt voor een strak en hedendaags ontwerp, en het gebruik van degelijke materialen, heb je als toekomstige bewoner nog de mogelijkheid de afwerking van de woning te personaliseren, en kies je de afwerkingsmaterialen geheel zelf bij één van onze leveranciers.

Door gebruik te maken van de laatste technieken, zijn de woningen in Hortus Verde bijzonder energiezuinig. De verzorgde plaatsing van isolatie en ramen zorgt voor een goed geïsoleerd geheel, terwijl het balansventilatiesysteem dat standaard is voorzien zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Bovendien voorziet Unicas bovenop de warmtepomp een set van zeven zonnepanelen per woning, zodat de energiefactuur lekker laag blijft. Iedere woning heeft een ruime tuin, en op straat is het voor kinderen ook leuk spelen, omdat het project langs een doodlopende straat ligt.

Al deze troeven maken van Hortus Verde een uniek woonproject, dat trots de Unicas – stempel van UNIEK WONEN waarmaakt. Zie je jezelf hier wonen, of heb je vragen? Neem dan snel contact met ons op. Onze woonadviseurs vertellen je graag meer over dit bijzondere woonproject.

Bekijk woningenNadine Plas
Kati De Ro
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir, Kati De Ro & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 1 Woning beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Verkocht Verkocht 13D
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
13D Halfopen bebouwing
Woonopp. van 139 m2
Grondopp. van 263 m2
€ 381.000 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Ondanks de ligging in een doodlopend straatje, in het hart van een verkeersarme buurt, zijn toch alle voorzieningen op wandelafstand bereikbaar. Scholen, winkels, bakker, slager en openbaar vervoer bevinden zich bijna letterlijk aan de voordeur. Steden zoals Brussel, Ninove, Halle en Edingen zijn makkelijk bereikbaar, omdat de het project in de onmiddellijke nabijheid ligt van het kruispunt van de steenweg op Asse en de Ninoofsesteenweg.

  • Alle comfort op wandelafstand
  • Goede ontsluiting naar de omliggende steden
  • Kindvriendelijke buurt

Interesse?
Neem nu contact op