Lubbeek

Guldenberg

Vanaf
€349.000

Adres
Gellenberg 8 - 3210 Lubbeek


  • Ruime en lichtrijke nieuwbouwappartementen
  • Eigentijdse architectuur
  • 1 tot 3 slaapkamers
  • Ruime balkons

Ruime nieuwbouwappartementen voor een warme thuis

Met Guldenberg schrijft Unicas een nieuwe bladzijde in het verhaal van het streven naar het ultieme wooncomfort. De strak-eigentijdse architectuur creëert, mede door haar sobere en elegante belijning van de volumes van het gebouw, de verwachting van ruimte en openheid binnenin het gebouw. Deze verwachting wordt ruimschoots ingelost, vermits de architecten hebben geopteerd voor ruime, open leefruimtes welke allen uitgeven op ruime leefterrassen en -balkons.

Guldenberg omvat een waaier aan één-, twee- en drieslaapkamerappartementen, die elk op hun manier aan de bewoner de mogelijkheid bieden een woon- en leefkwaliteit te ontwikkelen die haar gelijke niet kent.

Unicas biedt haar klanten de zekerheid van een verzorgde uitvoering en een duurzaam energie-efficiënt appartement. Hiertoe wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken, welke de normen van morgen tot standaard van vandaag maken.


Download de projectbrochure met extra informatie

Bekijk appartementenCarl De Beule

Contacteer ons

Carl De Beule

0488 300 301
Neem nu contact op

Ontdek dit project


Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Appartement 0.4 Gelijkvloers
Aantal slaapkamers: 2
€ 349.000 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Groen wonen nabij Leuven

Guldenberg is gelegen in de gemeente Lubbeek, een groene parel vlakbij Leuven. Dankzij hun centrale ligging zijn de appartementen de ideale uitvalsbasis voor verschillende grote steden. Op wandelafstand van je nieuwe woning vind je tal van winkels, scholen, recreatiemogelijkheden... Kortom, alles wat je je maar kan wensen!

  • Op 10 km van Leuven
  • Vlotte verbinding met Brussel
  • Groene omgeving

Interesse?
Neem nu contact op