Bierbeek

Bierbeekstraat

Vanaf
€426.515

Adres
Bierbeekstraat 222 - 3360 Bierbeek


  • Halfopen woningen
  • Strak-eigentijdse architectuur
  • Energiezuinig en duurzaam
  • Ideale ligging voor gezinnen

Puur en strak lijnenspel voor een warme thuis!

In het rustige Bierbeek, langs de Bierbeekstraat met nummers 222 en 222a, bouwt Unicas voor u twee halfopen woningen in een strak-eigentijdse architectuur. Het pure lijnenspel in combinatie met smaakvol aangebrachte accenten in gelakt metaal, maken van deze woningen architecturale pareltjes.

Maar naast de esthetiek blinken deze woningen uit door hun energetische prestaties. Immers, voor Unicas zijn energiezuinigheid en duurzaamheid  geen holle begrippen. Een verzorgde uitvoering van de isolatie en de in basis voorziene zonnepanelen zorgen voor een EPB score die ver onder de gangbare norm ligt. Omwille van hun ligging, vormen deze woningen een ideale uitvalsbasis naar Leuven, het bedrijvenpark van Haasrode en Tienen. Met scholen, winkels en recreatiemogelijkheden binnen handbereik is Bierbeek perfect gelegen om wonen, werken en een harmonieus gezinsleven met elkaar in balans te brengen. Klik gerust door naar de plannen van deze schitterende woningen die een ruime garage, inkom, eetkamer, keuken, salon, drie slaapkamers, twee badkamers en twee toiletten omvatten.

Bekijk woningenNadine Plas
Tim Van Impe
Luc De Puysseleir
Koen Heysselaer

Contacteer ons

Koen Heysselaer, Luc De Puysseleir, Tim Van Impe & Nadine Plas

0488 300 301
Neem nu contact op

Verkavelingsplan

Nog 2 Woningen beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Lot 001 Lot 002
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Lot 001 Halfopen bebouwing
Woonopp. van 169 m2
Grondopp. van 497 m2
€ 426.515 *
Lot 002 Halfopen bebouwing
Grondopp. van 514 m2

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Rustig wonen met een goede verbinding

Het rustige Bierbeek is de ideale uitvalsbasis voor Leuven of het bedrijvenpark Haasrode en Tienen. De gemeente telt zo'n 10 000 inwoners, maar bevat tegelijk voldoende scholen, winkels en recreatiemogelijkheden binnen handbereik. De locatie is ideaal voor wie liever in een ontspannen omgeving woont, maar toch de voorkeur geeft aan een vlotte verbinding met het werk.

  • Op slechts 10 km van Leuven
  • Vlotte verbinding E40
  • Gezellige gemeente

Interesse?
Neem nu contact op