Rotselaar

Vakenstraat

Vanaf
€672.184

Adres
Vakenstraat 87b - 3110 Rotselaar


  • Vier slaapkamers
  • Energiezuinige woningen
  • Inpandige garage

Architectuur in perfecte harmonie met comfort.

Langsheen de Vakenstraat in Rotselaar biedt Unicas je de mogelijkheid om je woondroom te verwezenlijken. We bouwen hier immers twee vrijstaande villa’s, in een strak-moderne architectuur.

Elk van deze villa’s blinkt uit door een doordacht gebruik van ruimte, zodat elke vierkante meter optimaal wordt benut.

De mooie, rustige architectuur van deze ruime viergevel-villa’s wordt nog versterkt door de gekozen gevelmaterialen. De witte gevelsteen accentueert op een stijlvolle manier de belijning van deze strakke villa’s.

Spreekt de architectuur je aan, maar heb je toch bijzondere wensen naar indeling en plan? Dan biedt Unicas je de mogelijkheid om samen met de architect de plannen nog aan te passen, binnen de voorgestelde architectuur.

Duurzaam en energiezuinig

Alle woningen worden uitgerust met zonnepanelen en een balansventilatiesysteem met warmterecuperatie. Bovendien besteedt Unicas bijzondere zorg aan isolatie van al haar woningen.  Al deze maatregelen samen zorgen ervoor dat de energiefactuur in een Unicas-woning lekker laag blijft.

Bekijk woningenCarl De Beule
Nadine Plas
Tim Van Impe
Luc De Puysseleir

Contacteer ons

Luc De Puysseleir, Tim Van Impe, Nadine Plas & Carl De Beule

0488 300 301
Neem nu contact op

Inplantingsplan

Nog 1 Woning beschikbaar
Klik op het lot of de woning


Verkocht Lot 2
Unit
Omschrijving
Vanaf prijs *
Plannen
Lot 2 Open bebouwing
Woonopp. van 232 m2
Grondopp. van 802 m2
€ 672.184 *

De prijzen van de huizen & appartementen zijn excl. BTW en kosten (verkooprechten & notariskosten). Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden volgens het respectievelijke (project)lastenboek. Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.

Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Wonen, werken, leven….  

Rotselaar is als gemeente perfect ontsloten naar de E314, die de verbinding vormt met alle grote stedelijke centra van het land.  Door de nabijheid van Leuven, en de goede verbindingen met Brussel, is Rotselaar de perfecte uitvalsbasis naar je werkplek.  Door de nabijheid van winkels en scholen verlies je weinig tijd aan winkelen en is het traject naar de school voor de kids bijzonder kort.  

Bovendien zijn in de groene omgeving rond Rotselaar legio recreatiemogelijkheden. Wandelaars komen ruimschoots aan hun trekken, en ook voor mountainbikers zijn er veel uitgestippelde routes.

Is je interesse gewekt en ben je benieuwd naar meer info over dit project? Aarzel dan niet ons te contacteren.  Onze bouwadviseurs helpen je graag verder.

Interesse?
Neem nu contact op